Fadde startar nattklubb i Stockholm

Written by  on January 17, 2014 

Företagaren Fadde Darwich har öppnat en ny nattklubb i Stockholm. Han är en välkänd person som har varit på löpsedlarna fler än en gång. Fadde har haft många strängar på sin lyra men är kanske mest känd som dörrvakt på Spy Bar. Där var han vaktchef under början av 2000-talet. Förutom vakt på nattklubb har han haft en kort men intensiv karriär som stand up komiker. Det var dock inte ett så lyckat försök, Fadde blev sågad längs fotknölarna och återvände aldrig till den scenen igen. År 2007 var det ganska turbulent kring Fadde Darwich och hans företag. Han blev dömd för ekobrott och fick fängelse i 1 år och fyra månader för att ha använt över 2 miljoner svarta pengar från företaget. Inte nog med det, 2010 släppte han en singel med det passande spåret ”We can party”.

Nu vill Fadde börja om på ny kula igen, på en scen där han är mer hemtam. Här blir han inte sågad, istället är han en av de mest meriterade personerna inom nattklubbsvärlden.

Diskoteket

Som rubriken är, så ska den nya nattklubben med Fadde i spetsen heta. Målgruppen ska enligt Fadde vara en ”äldre publik”. Temat på klubben ska vara 80- och 90-tal, det ska vara många discokulor och lampor som blinkar. En riktigt disco-nattklubb med andra ord. Dessutom kommer man att försöka locka besökare med karaoke, stand up och räkfrossa.

Nattklubben Diskoteket hade premiär den 25 oktober 2013. Klubben håller öppet mellan 22 – 03 under fredag och lördag. Räkfrossa fredagar mellan 19 – 21. Nattklubben hittar du vid Fleminggatan 2 i Stockholm.

Category : Nyheter