Fira Nyår på Berns

Written by  on December 23, 2014 

Välkända Berns Salonger i Stockholm, står inför ett nytt nyårsfirande och är i full gång att sälja biljetter. Att fira nyår på Berns, har sedan länge varit en tradition och livsstil för många stockholmare. Även folk från andra platser i vårt land, åker till Stockholm för att fira nyår. Varför inte göra det på Berns. Som de själva säger så har de ju fått folk att åka till Stockholm ända sedan 1863, och då måste det ju vara något speciell med denna plats.

Att det är något speciellt med Berns i Stockholm, är det ingen tvekan. Berns har ett koncept som har något för alla. Här finns det möjlighet till övernattning genom hotellverksamhet. Det finns olika restauranger med mat från världens alla hörn. Tillsammans med detta så finns Spegelbaren, och ett vibrerande nattliv med nattklubb i Stora Salongen.

Nu är det dags att boka din biljett för årets nyårsfirande på Berns

Det är många som vill fira nyår på Berns, så det är bäst att boka sin biljett i tid. Denna gång så dukas det upp med en riktig galamiddag, där det bjuds på asiatiska läckerheter såväl som franska kökets specialiteter. Som underhållning finns den 8 man stora Cocktailorkestern, Trombo Combo, som utlovar underhållning i stil med tidiga Bondfilmers 60-talsmiljöer. Som senare nattlig underhållning ses och hörs DJ Johan Netz, som följer oss till nedräkningen av tolvslaget och efter det i på småtimmarna.

Vill du ha det fulla paketet med både Galamiddag och underhållning natten lång så finns det olika val och sittningar för middagen. Dessa kan ses genom att gå till Berns hemsida. http://www.berns.se

Tycker du att du redan är mätt och glad. Kanske vill du bara ha ett trevligt nyårsparty, med tolvslag och gigantisk fest. Då kan du köpa efter släpps biljetter på Ticnet, för 450 kronor genom att klicka här.

Category : Att göra