Föreställningar i Stockholm under februari och mars

Written by  on February 14, 2014 

Vädret i Sverige har inte varit det bästa denna vinter. Däremot är utbudet på saker att göra i Stockholm väldigt bra, trots detta gråa och trista väder. Vad är det då som händer?

Priscilla Queen Of The Desert The Musical är en musikal som spelas på Göta Lejon under februari och mars. Det är en kritikerrosad musikal som har fått stor uppmärksamhet i media. Musikalen kommer från en film med namnet The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert som handlar om två stycken Drag Queens och en transsexuell kvinna. Dom åker runt i en buss som de har döpt till ”Priscilla

I denna fantastiska musikal ser vi Björn Kjellman, Mikael Tornving, Patrik Martinsson och Erik Høiby. Även Pernilla Wahlgren, Lisa Stadell och Anna Werner.

Gå till gotalejon.se för mer info.

Bara Brudar

Den 5 mars är det dags för en komikerstafett med bara brudar, och namnet på den? Ja, Bara Brudar. Den 5 mars på Hamburger Börs ser vi en hel del kända kvinnliga ansikten äntra scenen. Ni kommer att få se Amelie Nörgaard, Anna Granath, Zeid Andersson, Agneta Wallin, Anna Lena Brundin, Elina Du Rietz, Babben Larsson, Cecilia Wrangel, Cecilia von Strokirch, Yvonne Johnsson, Yvonne Skattberg, Zinat Pirzadeh och Shima Niavarani.

Showen pågår i två akter och är ca: 50 min st.

Trollkarlen från OZ

Filmen som precis har varit bioaktuell har nu fått en teaterföreställning i Stockholm. Vi ser Markoolio, Tobbe Trollkarl, Kim Sulocki, Stina Eriksson, Robert Rydberg och Birgitta Rydberg axla några av rollerna i Trollkarlen från OZ.

Biljetterna till Maxim är tyvärr slut vid det här laget, men den 7 mars så släpps nya biljetter till Annexet där man får en ny chans att se Trollkarlen från OZ.

Category : Föreställningar