Gk – Mårten Andersson Stand Up Turné

Written by  on February 24, 2014 

Den erfarne komikern Mårten Andersson ska bege sig ut på turné. Han ska nu efter en lång tid med succén Raw dra ut på en soloturné som kommer att gå igenom Sverige.

Den 4 april startar hans resa. Turnén heter Mårten Andersson – Under ytan.

Temat för denna turné är hans liv som komiker och företagare. Han har slitit och kämpat i flera år och tillslut så orkade inte kroppen med längre. Det var för ett år sedan som Mårten var ute och festade efter en lång period med arbete och alkohol. Han skulle ställa sig för att kissa vid en å som går genom Stockholm och helt plötsligt ramlar han ner i vattnet. Mårten vaknar upp dagen efter och vet inte vad som har hänt. Han hade varit nere i vattnet och inte kunnat komma upp på egen hand, det var en krogvakt som såg honom flyta längre och längre bort, som tur var fick han tag i Mårten precis innan det var för sent. Mårten var bara några sekunder från döden.

Efter det fick han sig en tankeställare och lite som terapi sätter han upp en show och berättar om sitt liv och denna fruktansvärda händelse som förändrade honom totalt. Det blir inte bara skratt och stand up, hela showen kommer att präglas av Mårtens privatliv och vara väldigt utelämnande.

Så här ser turnéplanen ut just nu (med reservation för ändringar)

Örebro
Conventum, 4 april

Malmö
Slagthuset, 5 april

Stockholm
Rival, 9 april

Linköping
Garden, 11 april

Category : Föreställningar