Klubbar och dansställen i Stockholm.

Written by  on July 27, 2014 

Stockholm har en hel del klubbar och dansställen med ett rikt nattliv. Vissa klubbar med nattliv är även anpassade speciellt för den mera mogna publiken. Till exempel kan nämnas What´s up Sthlm som har ett nattliv för de som har passerat 40-års åldern med många bra klubb- och bartips. Till exempel är Golden Hits en nattklubb med 4 olika barer, där man ofta träffar den äldre publiken och möjligheten finns till att man kan sjunga på scenen.

Klubben Soul Train är en stor dansfavorit i Stockholm, vilket består av soul, funk och disco. För att nämna några danspalats, fanns Nalen som numera har upphört medan Café Opera fortfarande är tillgängligt. Andra danspalats är Anglais, Hasselbacken och M/s Gerda som ofta får besök av klubben.

På Riche (http://www.riche.se/sv-se/start/) blir du serverad mat och drinkar långt in på småtimmarna. Musiktakten och publiktillströmningen ökar under kvällen för att sedan ha fullt ös fram emot stängningen. Vill man ha ett uteliv med publik i varierande åldrar finns Sturehof att tillgå, med dess uteservering under högsommaren. Här kan man njuta av en fördrink och tillbringa natten för ytterligare bravader. Vill man gå på jättedisco finns Le Bon Palais med klubben Stureplansgruppen som är ett bra alternativ till Golden hits. Klubben ligger vid Norra Bantorget och har ett spännande natt- och restaurangliv. Vidare finns Himlen som är en inglasad skybar med utsökt utsikt över Stockholm och har en barmeny med goda cocktails som serveras på drygt 100 meters höjd . Stället är perfekt för den mogna publiken som vill ha ett trevligt nattliv.

Category : Att göra