Klubbarna EBBA, Ace, Ambassadeur och Bar 54 – Heta StockholmsTips!

Written by  on September 3, 2014 

I Stockholm finns dansklubben EBBA som både är till för nybörjare och tävlingsdansare. De kurser som finns lär ut Bugg, Boggie Woogie, Foxtrot och West Coast Swing. Kurserna riktar sig både till vuxna, barn och ungdomar. Kurserna arrangeras i klubblokalen Quben som ligger i Tullinge utanför Stockholm.

En a Sveriges äldsta indieklubbar heter Ace och är belägen centralt i Stockholm. Klubben har 2 dansgolv och på övervåningen kan man ta sig en öl i gott sällskap. Det är gratis entré före midnatt bara du gillar Ace på facebook annars kostar inträdet 100 kronor. Klubben har en åldersgräns på 18 år, är öppen alla dagar mellan 22.00 – 03.00 och du bör ha vårdad klädsel.

Ambassadeur ligger på Kungsgatan 18 i Stockholm och samlar flera klubbar under samma tak. Den kan ta emot 900 gäster samtidigt och har konserter, middagar och konferenser. Ambassadeur består av White-, Black- och Red Room. Den största salen, White, har en 360 graders bar, en inbyggd scen, lobby och dansgolv. Salen är lämplig för många olika evenemang och konferenser.
Stället har ett högteknologiskt ljud- och ljussättningssystem och stora ytor som ger god plats för många olika aktiviteter. Ambassadeur har både 3 barer och 3 dansgolv. Det är en åldersgräns på 23 år och öppettiderna är fredagar och lördagar mellan klockan 10.00 – 04.00 och klädseln skall vara vårdad.

Bar 54 är en annan nattklubb som har ett dansgolv öppet under fredagar och lördagar mellan 23.00 till 03.00. Den musik som spelas är mest house och olika hits. Före det att dansgolvet öppnar klockan 23.00 är lounge-avdelningen och matsalen öppen. Det går även bra att beställa mat till lounge-avdelningen. Man kan, om man så vill, även titta på TV bara man ber personalen om det. Åldersgränsen är 22 år och det är öppet mellan 16.00 – 03.00 alla dagar i veckan. Klädseln skall vara vårdad och det är fri entré före 23.30 och därefter 100 kronor i avgift.

Category : Att göra