Livets goda i Stockholm

Written by  on July 6, 2014 

Rubriken kan låta lite kryptiskt men det är ganska enkelt. Vi tänkte ta och skriva om butiker där man kan köpa saker som räknas som ”Livets goda”. Det kan vara olika produkter som kan vara bra att ha till semestern.

Brobergs Tobaks handel

Cigarrer är något som har räknats till livets goda under en längre tid. Men ibland så får den sig en känga. Läs t.ex. artikeln här om starka reaktioner mot Steffo Törnquist som rökte cigarr i direktsänd tv. (http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article19165723.ab) I Stockholm ligger en stor kedja som heter Brobergs Tobaks handel och man har även butiker i Göteborg och Malmö. Där kan du som är livsnjutare och tycker om en god cigarr förkovra dig i deras fantastiska utbud. Butiken är belägen i Sturegallerian.

Dessert och choklad Stockholm

Här kan du hitta det mesta av allt gott med choklad i. Det finns allt från syltkakor till praliner och hembakt bröd. Butiken ligger på Patentgatan 7 i Stockholm.

The Bull and Bear Inn

Ligger vid Birger Jarlgatan 16 och är en bar och restaurang. Det finns 29 olika fatöl och 90 stycken märken på flaska. Ska ni testa god öl är The Bull and Bear Inn ett väldigt bra alternativ. Där kommer ni att hitta mycket gott. Whisky-utbudet är inte fy skam det heller, välj mellan 290 av de allra bästa sorterna. Maten varierar från engelsk traditionell barmeny till en internationell à la carte. Hela lokalen är inredd som en klassisk gammal engelsk bar. The Bull and Bear har stängt på söndagarna.

Category : Att göra