Nu är det dags att ladda för nästa super fest, Summerburst 2015

Written by  on January 5, 2015 

Summerburst är ett återkommande arrangemang som anordnas i Göteborg varje år. Summerburst 2015 blir det femte året som denna festival går av stapeln. Denna gång utlovas det ännu mera festligheter än tidigare. Biljetter till detta populära Svenska evenemang har redan släppts sedan den 25 november 2014. Vill du vara med på denna fest, så är det dags att boka din biljett redan nu för att inte vara försent ute.

De biljetter som släppts gäller för båda dagarna på denna festival. 2015 år Summerburst kommer att bjuda på artistuppträdande från tre olika scener, och ligger alla placerade på Nya Ullevi i Göteborg. Som vanligt kommer huvudscenen att finnas med, och ett välkommet återkommande av Orionscenen, men i Summerburst 2015 tillkommer det ytterligare en scen för att fira denna festivals 5 år jubileum.

Runt omkring scenerna inom festivalområdet kommer det också att finnas många attraktioner som lockar. Detta kan arrangörerna lova, eftersom de lyhört lyssnar på sina fans önskemål för denna Summerburst 2015 genom att läsa de kommentarer som läggs in på deras Facebook sida.

För att beställa dina biljetter och säkra festen till Summerburst 2015 klickar du här.

Ännu så länge så har inte många artister blivit klara inför Summerburst 2015. Egentligen bara en. Dock är denna artist själva, Avicii och bara det kommer att dra en feststorm över hela festivalen. För alla de som tidigare besökt Summerburst, så kan vi vara säkra på att skaran med artister och underhållning kommer att vara stjärnspäckad. Där har vi aldrig något att oroa oss för. Då det gäller fester och festivaler så är Göteborg ett säkert kort på den svenska kartan som sällan bjuder på ett dåligt resultat.

Än en gång. Har du inte redan säkrat din biljett gör det nu genom att klicka här.

Category : Festivaler