Summerburst 2014

Written by  on January 28, 2014 

Vilka artister kommer på Summerburst 2014?

Här kommer en lista på alla artister som du kan se på festivalen i sommar.

David Guetta

En av världens största Dj:s som har dominerat scenen i mer än 10 år. Han har även varit på Summerburst 2011 och 2012 och kommer även detta år. Han är en mycket bra Dj att se live.

Calvin Harris

De senaste åren har denna Dj klättrat på listorna. Hans genombrott som Dj kom när han släppte skivan Ready for the Weekend, och efter det har allt gått spikrakt uppåt.

R3hab

En stor Mix-Dj som har gjort succé med att mixa Madonna, Lady Gaga och Sebastian Ingrosso. Summerburst kommer att ta R3hab till nya nivåer. Vi ser fram emot att se honom på scenen i sommar.

Krewella

Denna grupp har under 2013 gjort ett namn för sig. Get Wet gick direkt upp på Billboardlistans topp 100.

Showtek

Här är två holländska musiker som har vigt sitt liv till den elektroniska dansmusiken. Deras låt Booyah har blivit en stor hit på nattklubbarna i Europa. De har varit aktiva i branschen i över 10 år. Det ska bli mycket spännande att se denna duo uppträda på Summerburst.

Hardwell

Hiten från 2009, Show me love vs. S har tagit Hardwell framåt i livet och han är en respekterad musiker och Dj. Han har samarbetat med flera stora stjärnor under de senaste åren.

Summerburst 2014 går av stapeln den 30 – 31 maj på Nya Ullevi i Göteborg. Efter är det dags för Gärdet i Stockholm den 13 – 14 juni.

Category : Festivaler