Ta en lunch på Villan, Lidingö i Stockholm

Written by  on November 5, 2014 

Villan på Lidingö har öppet för lunch, varje dag mån-fre mellan klockan 11.00 till 13.30. I lunchen ingår dryck (alkoholfri), sallad, bröd plus kaffe med tillbehör. Här bjuds det på lunchmenyer som heter duga, eller vad sägs om smaskig panerad hälleflundra med kapris, kokt potatis och brynt smör. Är du mera internationell kan du alltid få en Beef massaman curry med jasminris, och skulle det vara så att du är vegetarian så finns det något för dig också. Då blir det vegetarisk massaman med jasminris.

Detta var bara en dag ur en veckas meny. Hos Villan på Lidingö finns det något för alla. Varje dag så består deras lunchmeny av tre olika rätter. En kallas husman, den andra är den internationella och den tredje en vegetarisk rätt. Allt detta hittar du enkelt på www.villan.in

Vilka driver Villan, och vad erbjuder de mera

Här är det värt att ta en extra titt, om du planerar en födelsedagsfest, bröllop eller studentfest. Hos Villan på Lidingö finns det lokaler som passar alla med plats från 36 personer enda upp till 400 personer. Det finns även en uteplats vid strandkanten med 1200 kvadratmeters yta, som med fördel kan utnyttjas vid bröllopsfester. Villan på Lidingö arrangerar fester för grupper mellan 10 till 400 personer, och erbjuder ett totalarrangemang med allt från mat till aktiviteter.

På Villan kan ditt företag ha en kickoff, ge din dotter eller son en missesvärd studentfest, eller som vi startade med så kan du också gå dit bara för en lunch och njuta av den goda maten förberedd och lagad av professionella kockar.

De som driver Villan på Lidingö i Stockholm är Claes Håkansson-Lind, Torbjörn Bakke och Johannes Whalman som alla jobbat i restaurangbranschen i många år och har grundligt uppbyggd kännedom och kunnighet baserat på mentorskap av välkända kockar i vårt land. Hos Villan kan du vara säker på att få en fest och ett arrangemang som överraskar, samt kanske bara en av Stockholms mest välsmakande luncher i en trevlig atmosfär.

Category : Äta