We Are STHLM är slut 2014. Var det bra?

Written by  on October 1, 2014 

We Are STHLM har funnits sedan år 2000. I hela 14 år har denna ungdomsfestival varit en populär plats för tusentals besökare varje år. Nu har sista årets festival gått i idé som en stor och stark björn för att vakna upp nästa år, bara för att växa sig starkare och populärare än någonsin och dra mer och mer besökare varje år. Var den bra? Var det många besökare? Vill vi ha den tillbaka?

Frågar du någon som är mellan 13-19 år, så får du tre snabba, rungande JA.

We Are STHLM är Europas största ungdomsfestival för alla mellan 13-19 år. We Are STHLM är inte bara fullproppat med artister, DJ:s och musik. På festivalen finns det massor av aktiviteter som DJ workshops, danstävlingar, med Creative Remake kan du göra om kläder, skor och skateboards. Det finns också sportaktiviteter såsom fotboll. Här kan du även göra egna cupcakes och ta welfies framför greenscreen. Rätt och slätt finns det något som intresserar alla deltagare.

Fakta om We Are STHLM

Festivalen har funnits i 14 år, och gick av stapeln första gången år 2000. En hel vecka kan alla ungdomar medverka i olika aktiviteter, se och lyssna på sina favoritartister. Varje år kommer denna festival tillbaka med fullspäckat program. Kungsträdgården i Stockholm är den fasta punkten för denna populära festival. Varje dag hela festivalveckan öppnas dörrarna klockan 12.00 och det massiva programmet av artister, konserter och aktiviteter fortsätter varje dag fram till klockan 01.00.

We Are STHLM har fri entré. Att We Are STHLM är en populär attraktion för Svensk ungdom är det inget snack om. Festivalen drar varje år cirka 170 000 besökare. För mera information om We Are STHLM, kan du besöka deras hemsida, vilken för övrigt har över 7000 likes på Facebook.

Category : Uncategorized