Whatsupsthlm.se, en guide om vad som händer i Stockholm

Written by  on January 22, 2015 

Whats up in Stockholm, hos whatsupsthlm.se är platsen att besöka för alla de som vill ha full koll på vad som händer i Stockholm. Vare sig du är gammal eller ung så passar denna sida perfekt som utgångspunkt när det gäller att hitta attraktiva saker att göra i Stockholm. Whatsupsthlm.se måste vara den största platsen på nätet som behandlar information, nyheter och attraktioner i vår huvudstad. Whatsupsthlm.se är helt enkelt en fullproppad guide för allt du behöver veta om Stockholm, och det enda media du behöver i din jakt på tillfredsställande och roliga aktiviteter.

Detta hittar du hos whatsupsthlm.se

Att whatsupsthlm.se är anpassad både för stockholmare, svenska och utländska turister kan vi direkt se. Sidan finns tillgänglig på 8 språk varvid ett då naturligtvis är svenska. De andra språken är engelska, franska, spanska, tyska, norska, danska och finska. Detta borde vara tillräckligt för att nå ut i alla världens hörn med viktig information och vår svenska huvudstad, Stockholm.

Whatsupsthlm.se är mycket bra planerad, och gör det enkelt att söka efter just det du letar efter, och på förstasidan hittar du alltid det senaste och trendigaste som händer i Stockholm. Whatsupsthlm.se tar upp alla tänkbara kategorier när det gäller uteliv, mat och attraktioner. Här finner du allt från kulturutställningar och turistinformation till de mesta populära restaurangerna med den bästa maten och alla nödvändig information om natt- och klubblivet i Stockholm.

Whatsupsthlm.se stannar inte där, utan bjuder på mera. Bland annat så kan du följa stylisten och makeupartisten Mats Carlssons blogg, för att få reda på vad som är trend och stil just nu. Eller varför inte initiera ett bullbak. Recept och bak äventyr får du genom att läsa Leilas blogg.

I övrigt så erbjuder whatsupsthlm.se en rent trevlig och gemytlig läsning för alla som vill veta vad som händer i vår huvudstad. Här får du tips om de bästa barerna, de bästa restaurangerna och mycket mera. Har du inte redan läst. Klicka här för att skynda till whatsupsthlm.se

Category : Nyheter